Monday, January 4, 2010

..::2009 vs 2010::..



..::2009::..


 sah jadik isteri kpada encet lebah 050609.. ^_^



status keje dh confirm kt company skarang 041109 aritu..alhamdulillah



kami dh beli umah kt area Nusa Idaman ujung taun 2009 aritu..insyaAllah bulan 5 taun ni bole masuk..:)


..::2010::..


masuk umh baru..nk deco cantik2..x sabar..:)



nk baby..harap2 rezeki baby ada taun 2010 ni..amin



nk kumpul duit byk2..nk wt mcm2..nk reno umah, nk g vacation + nk simpan utk org ke-3..mane la tau ada rezeki nanti..:)


dah tu je..

itu sume plan yg major2..plan kecik2 sume P&C..hehe.. eniwei, smoge kita sume dpt achieve apa yg kita plankan.. tp if plan kita x menjadik jgn putus harap sbb ada pepatah mngatakan..

IT'S GOOD TO PLAN YOUR WORK, BUT DON'T GET UPSET IF YOUR PLAN DOESN'T WORK..THAT IS BECAUSE..GOD'S PLAN FOR YOU IS FAR MORE BETTER THAN YOURS..:)


    8 comments:

    alifah@along said...

    wah..ma dah beli umah...memang suka duduk sana lah ek...nanti kitaorg g melawat ek...syoknya blh renovate umah...dah la rumah atas tanah..along doakan, noma jr plak utk thn ni, insyaallah..

    fAtrinA said...

    yang ayat last kaler purple tu mmg touching..huhu

    Anonymous said...

    ..yeaaa..sgt suke phrase yg last tu.. meaningful.. i like.. noma!!

    ~amoi..lame dh x leave comment

    ummi mien said...

    suweettnya umah kaler purple. nanti kenduri umah baru jgn lupa ajak i ok.

    Cikpid said...

    i doakan wish u no 2 pasal baby tu akan tercapai secepat mungkin.

    lps tu i nk ikat reben kat perut u mcm kat gmbr..hahaha

    yam..masuk umah baru nk wat kenduri berapa bas??

    ..::daria::.. said...

    alifah : hehe..mmg kami nk settle down kt JB long..:) mmg carik umh atas tanah..bole berkebun(haha.. poyos)..nnti umh dh lawa, i wt 'house grooming' eh long..hehe..

    thanx mendoakan noma jr tu..ma pun tgh berusaha gigih ni..haha

    fatrina : :) ye..ayt tu bole wt kita bersemangat balik lepas kecewa..hehe

    amoi : yes moi..very meaningful..:) kalo aku frust sbb mcm2 perkara..aku akn ingt ayat tu..pastu lega skit rasa..hehe

    ummi mien : insyaAllah mien..aku nk wt kenduri doa slamat masuk umh baru nnti aku jemput sume..tp kena tunggu umh comel skit dulu..:)

    cikpid : haha..u nk ikatkan reben?so sweet la u ni..haha..pastu x yah pakai baju..sua ngn reben jek..:p

    eniwei thanx yam..i pun x sabar nk ada org ke-3..hehe..

    ha?brapa bas?erm..kali ni i up 5 bas..agak2 muat x umah + ckup x makanan?haha

    -inay- said...

    amin,murah rezeki org da kawen nih...hey,umh kt nusa idaman tuh org kaya je tau beli!!

    ..::daria::.. said...

    inay @ yabeet : hehehe..aminn..:) mane ada laa beett..umh biasa2 jek laa..^_^