Monday, December 28, 2009

..::Popia Simpul Sedap::..




Popia Simpul yg sedap..x tipu..hehe

Sape suka makan popia simpul?Hehe..skarang aku ada wt bisnes kecil2an jual popia simpul..actually dulu aku beli utk mkn sendiri jek..tp sebab sedap..aku asyik order je ngn org yg jual..sbb dh mcm ketagih pulak..hehe..so aku pk2, baik aku cuba jual la popia ni..nk share kesedapan & keenakan kue popia simpul ni ngn korang gak..hehe

Satu balang kecil macam dlm gambar kt atas tu, ada 100 biji popia..inti dia inti serunding ikan..so sape2 yg allergic to seafood ke..jgn risau..insyaAllah x gatal kalo makan..harga satu balang RM15.00 x termasuk harga pos..kalo korang nk aku pos la..kalo by-hand stick to RM15.00 saja per balang..harga pos depends on brape byk korang beli dn ke mana nk dipos..

kalo sape2 nk tempah utk wt as door gift pun bole juga..sebagai part of berkat utk guest..harga bole dirunding..ikut mcm mane type of packing yg korang nak..

sape2 yang berminat..or nk tau lebih lanjut pasal popia simpul ni..bole la add saya kt YM or email saya kt : lanternqueen@yahoo.com ..sekian terima kasih..^_^

2 comments:

yatz said...

wow. . memang mcm sedap..i can trust ur taste. . nak sebalang. . .boleh?

..::daria::.. said...

hai yatz..hehe..bole2 yatz..nnti aku anta ke dpn pintu umh ko eh?wiken ni ada kt jasin x?aku balik jasin diswik..:D