Tuesday, December 8, 2009

..::Long Lost Friend::..


Smalam jumpa kwan lama, imah nama dia..or nama panjang siti fatimah..member masa sama2 study kt uitm dulu..tahun 2001..muda remaja lg time tu..masa tu stay kt kolej anggerik..tp jodoh kami kt uitm tu x lama, masa part 3, si imah ni quit study due to personal problem..


since then, x penah jumpa..hanya contact2 melalui fon saje..wpun dia kt seremban, aku kt merata2..kami still keep in touch..so, after lebih kurang 7 taun x jumpa..kami berjumpa smalam..kat marrybrown angsana..imah n hasben n anak2nye saje jln2 JB g umah akak ipar n abang ipar diorang kt area JB ni..so alang2 dh lama x jumpa maka berjejakan kasih la kami smalam..



imah n hasben, ajoy

ajoy yg aku kenal 7 taun lepas adalah 3 kali ganda saiz dr seperti yg ada dlm pic di atas..sgt terkejut tgok dia kurus gile smalam..imah kata ajoy ada sakit diabetes or kencing manis..effect sampai jadi kurus mcm tu skali..siann..tp dia still ramah n friendly mcm dulu2 jugak..:)



 anak2 imah + ajoy

ank diorang dh ada 3..camne nk kejar ni?hehe..yg 1st dh 5 taun..taun dpan masuk pra..Zulfah Amina Aina..yg 2nd, 4 taun..Zulfah Amina Aida n yg last skali, 2 taun..Zulfah Amina Aiza..


imah + noma

pasni ntah bile lg bole jumpa..mebi kami wt lawatan balas ke soromban pula..insyaAllah..:)


7 comments:

honey bunny said...

kak imah.. saye knal2.. saye knal.. dh tembam sket kan.. dh 3 anak.. ish..ish.. muarh tol rezeki dia.. nt akk kem salam kt dia k..

Cikpid said...

haah bdn die sudah berisi..kalo tak dulu kurus gile..

sian laki die ade diabetes...

..::daria::.. said...

honey bunny : hehe..ingt eh?aah dia dh agak tembam n berisi..tp still maintain cun wpun anak dh berderet 3..tu pun dia kata insyaAllah becoming no 4..huhu..ok nnti akak sampaikan salam awak kt k imah..

pid : aah..laki dia kata..imah dh sedut sume lemak dia sbb tu skang imah berisi..ajoy pulak yg kurus..hehe

apekkjahat said...

ni bkn dak yg lepak sekali kat 2 kot..aku ngan aizat..7thn lepas gak kot..dak kumai kot..xpon purun ke mane..hahahha

..::daria::.. said...

gile kuat memori ko :p..aah..ni la budak tu yg aku bwk lepak ngn korang kt sek 2 dolu2..

tp aku x ingt la dia duk kumai ke purun, tp yg pasti kt area triang la..hehe..

ciPuding_7 said...

uih.. ni betul2 jejak kasihan ni..
dah anak 3 dah ha dia yer..

..::daria::.. said...

ha tu la..punya la lama x jumpa smpai anak sume dh bole berlari2 dah..:p