Wednesday, November 25, 2009

..::Tunang Berduet::..

sok malam pas mkn nk balik jasin..berhari raya haji di sana dulu..lgpun hari sabtu, 28hb Nov 2009, k nani, my sister in law bertunang..mcm berjanji2 pulak..adik laki aku pun nk bertunang jugak hari ahad ni, 29hb Nov 2009..ha elok la tu..berduet sesama biras..hehe

majlis sbtu ni wt kat jasin..menunggu rombongan meminang dr ipoh kalo x silap..k nani kata xde kaler tema..ikut suka nk pkai baju kaler apa..


kak nani a.k.a yg bakal dipinang berdiri 2 dari kiri

ok..hari ahad plak aku adalah pihak yg sama2 nk g meminang anak dara org utk adik laki aku kt chenor, temerloh..kaler tema, pink hitam..x sure lagi nk pakai baju apa..mungkin aku pakai baju kurung hitam, encet lebah pakai baju melayu pink..^_^


si peminang ~ pic aku curik dr FB adik aku :p

apepun harap semuanya berjalan lancar nanti..baik yg dipinang or yg nak meminang..selamat menempuhi alam pertunangan yg penuh pancaroba..cewah ayat..x bole blah..tp dgr2 diorang tunang x lama..dlm 3 bulan jek..skali lg mungkin mereka (baca : SIL and ADIK AKU) akan wt majlis kawen dlam bulan yg sama iaitu time cuti skolah bulan 3..harap2 x bertembung tarikh..kalo bertembung gak aku paksa diorang tuka..hehe

4 comments:

Cikpid said...

seiring dan sejalan..hasbi pki bj melayu pink??? OMG

..::daria::.. said...

kita tunggu dn lihat nnti..hahaha

ciPuding_7 said...

OMG jgk..

tahniah Amly..
finally.. :)

..::daria::.. said...

hehehe..

yes finally kan?alhamdulillah..
eniwei thanx bg pihak..:)