Friday, November 6, 2009

..::Saya Sedang Dot Dot Dot..::..


Ha..kena dah tag ngn cik hanie asmahani..hehe..tajuknye..saya sedang watpe..senaraikan 8..8 je ke hanie..nape x 80 ke 800 ke..hehe

Saya sedang..

[1] memikir mende nk dikelentong dlm tag "saya sedang" ini..hehe

[2] mengupdate contractor's & consultant's company profile secara manual dlm excel sheet.

[3] lapar sbb nasik lemak mkcik cleaner jual dh habis pkcik gad borong habis..uhuk..tinggal kue joget je..mane kenyang..

[4] melayan lagu2 air supply yg akk opis sy psang kt pc dia dr td.."there's no other wayyy..than to sayyy..goodbyeee.."..eceh nyanyi pula..

[5] menghitung masa bila la nk lunch hour sbb sy x sabar nk g maxis centre yg cume sekangkang kera dr opis saya ni..ngeh2

[6] pk nk msak apa mlm nie eh..smalam dh try masak resepi ikan stim limau cik hani..

[7] tgok2 skeliling smbil taip ni sbb tkut bos lalu..org suh wt keje ko berblog apehal..:p

[8] berangan bila umah sy nak jadik secantik dlm gambar kat bawah ni..uhuk


eh..dh abis?fuhh..at last habis gak..cmni ada hati nk buat 80..800?kekeke..dh..utang gua dah setel..nk smbung keje..chao!

4 comments:

~H @ N i ~ said...

syabaz kerana bejaya menyiapkn tag ituh..hehe =)

..::daria::.. said...

syabaz je hanie??hadiah xde??hehe :p

~H @ N i ~ said...

hehe..adiah ko kena dtg redem ngn aku..cepat2..hehe

..::daria::.. said...

ha bg add umh ko cepat..pas keje kg aku sampai hani.. :D