Thursday, November 12, 2009

..::PGL or RTW?::..



19th Dec 2009 ada Rock The World @ Sunway Lagoon..encet lebah mau ke sana..aku plak tarikh tu ada kampeni wat unofficial PGL (Percutian Gunung Lambak)..

mana satu nk pi?layan RTW syok jugak..kt sunway lagoon plak tu..smbil tgok konsert bole main air..kalo pi PGL bole gak main air tp xde live open air concert..

hamba buntu..


apepun saya ikut kata ketua keluarga..mana2 pun saya on aje! ^_^

9 comments:

wawa said...

ku pikirkan td puteri gunung ledang...upenye gunung lambak...hahahaha..

biasa kudgr..tp aku x pnh jejak...bdk2 opis aku dulu penah ke sane..aku tatau ape yg best

mebi sbb aku bkn jenis yg suka outdoor kot..tu yg aku x join diorg...

..::daria::.. said...

hehhehe..saja je wt gimik..:p

erm..mnurut opismet aku..tmpt tu ada resort, pool yg besar n sesuai utk percutian family..nnti kitorang stay kt resort kt kaki gunung tu jek..sesi daki mendaki xde..

kalo sesi outdoor ngn BTB, join x? :p hehehe

wawa said...

org giler je yg x join xtvt BTB...
pasti la aku joinn weehhhh

..::daria::.. said...

org gile mmg x join wa sbb confirm x diajak punye..hahhaha

~H @ N i ~ said...

nak ikotttt..haha tetibe nyibuk pulak.. =)

..::daria::.. said...

nak ikot g mana cik hani?
PGL KE RTW?or xtiviti BTB? hehehe..jom2..^_^

~H @ N i ~ said...

BTB canm best jek..hehe

alifah@along said...

Be the best (BTB) mmg best lagi kut..hehehe..hani dah nak join la...hehehe...kalau inginkan ketenangan, of course la gunung lambak tu kan..
tp, rock the world pun mcm menarik gak...

..::daria::.. said...

Long, Be the Best ke Budak Tak Betul?hehehe..

keputusan telah dibuat..kami akan ke Gunung Lambak instead of Rock the World..yeay! :D

kalo bes,nnti wt BTB lak g sna..hehe