Monday, November 9, 2009

..::Nak Aku Cakap Bahasa Apa?::...


nama saya A..kalo dh nama saya A, dan saya suruh awk panggil A..panggil je la A..

nape awak degil jugak nk panggil saya B?adakah awak tidak faham bahasa melayu?atau awak nk sya ckp dlm bahasa Uganda?

elok2 nama awk C, kang saya panggil D kang, awak marah pulak..bukan susah pun nk sebut nama saya..A..bukan B..

haishh..nape laa kadang2 sesetengah org ni kan..kita dh ckp byk kaliii jgn panggil aku dgn nama B..tp ko style x faham bahasa kan nakkk jugak kann panggil dgn nama yg org tu x suka..hellooo..mesti la ada sebab musababnye nape aku x nak ko panggil aku B..ngokkk!


kang dr elok2 aku mcm ni....
.
.
.
.
.
.
.

jadik mcm ni..baru tau!


ok dh noma.g smbung keje.persetankan org2 yg x reti bahasa tu.

8 comments:

Cikpid said...

owh..nama ko A rupenye..ok..aku panggil ko A mulai skang..hahahha..siapa laa buat ko murka pagi2 ni?

..::daria::.. said...

hahahaha..ye nama sy A..panggil B saya bolayan..haha

hehe..bukan pg ni baru murka..dh lama simpan..baru arini rasa nk meluah..hehe..ada la org2 kt sini yg mmg x faham bahasa melayu yam..

Norulhuda said...

puan A...
hahahha
name jenis apekah yg dia panggil ko tu??

..::daria::.. said...

hahaha..

ye cik W..
nama yg saya x suka wa dan x le reveal kt sini..hahaha

~ini an~ said...

A(tukar nama paggilan)...aku rase org tu BM dia fail time sepiem dulu

..::daria::.. said...

aku pun rasa mcm tu an..

nk jek aku g jerit kt tlinga dia kuat2..bukan B laaa..A!!!huhuhu

ciPuding_7 said...

ckp dalam bahasa ni plak..

げんご にっぽん

= bahasa jepon.

hahaha.. mane la aku copy paste ni..

..::daria::.. said...

hahahaha...

ok aku try..tp mcm mana nk pronounce?

hahahaha..sengal!