Wednesday, November 25, 2009

..::Esaimen dari Cikpid::..

Aku ingin melangsaikan hutang tag dr cikpid dn juga wawa yg gatai nk tag jugak aku..:p

1. Adakah anda rasa anda Hot ?
kalo hot yg mksudnya sexy cun melecun, tidak sama skali..kalo hot yg mksudnya hangin satu badan @ baran, ye benar..+_+

2.Upload gambar kegemaran anda....



3.Tak ada soalan pun....kena stori pasal gambar tu kot
This pic was taken by encet lebah kt one of galeri lukisan at bali 6 bulan yg lepas..terasa aku koya bes amik gambar pandang tmpt lain..ala2 style dunhill gitu..:p 

4 Bila kali terakhir makan Pizza ??
Ntah..las 2 wiks ada g pizza hut tp aku x mkn pizza..nk kira mcm mana tu?

5. Lagu terakhir yang anda dengar ?
Pull the trigger by rihanna

6.Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini???
Sambil2 wat keje yg CM aku bg smalam dn sbuk2 menyampuk akak2 opis tgh kecoh jalan kt pekan banjir..

7. Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa ??
Along - family aku panggil
Gemuk - Adik bongsu aku jek yang panggil
Yang - Encet lebah panggil
Noma @ Nom - kawan2 rapat panggil
Liza - Jiran2 kt kuantan panggil
Normah - Orang x reti bahasa melayu panggil

8. Tag lagi 6 orang
1. Sukahati
2. Sharminie
3. Adi
4. Yabeet
5. Lydzar
6. Ainie
~aku tag je ni..x nak wat xpe..aku x majuk :)

9. Siapakan orang no. 1 pada anda?
Sukahati or aku panggil dia ni su adalah member satu bilik ngn aku masa study kt Kolej Matrikulasi Kuala Pilah dulu..dh lama gile x jumpa sejak aku melarikan diri dari matriks tu..

10. Kata sesuatu mengenai orang no. 5
member since form 1 sampai form 5 kt skolah nun jauh di raub sana..semesta yg terchenta..deskmate masa form 5..skang puan lydzar ni dh ada 2 ank yg comel,Hannah Marissa & Hadif Mirza..

11.Bagaimana pula orang no. 4
Juga ex-schoolmate..duk blakang aku dlam kelas masa form 5..sanggup dtg masa hari nikah kami dr kl..so sweet..:)

12. Pesanan kepada orang no. 6
Smoge tabah menghadapi dugaan ye ainie..aku doakan ur little angel will get well soon..aminn

Sekian selesai suda tugasan hamba :)

8 comments:

Cikpid said...

hehehe..baik utang dh langsai..skang blanja aku mkn mc D..cewah..tetibe jek..aku rs cam nk mkn kat azlan seafodd laa..jom weh..jom

..::daria::.. said...

hehehe..
terbalik kot ni..patut ko la blanje aku sbb aku berjaya wt tag ko tu..

ha jom!ketam black pepper..perrghh..tp malam ni je la free weh..sok mlm dh nk balik jasin..:p

Cikpid said...

babad oncall mlm ni
lps raya laa mkn bsama

..::daria::.. said...

alrite bebeh!tadehal..

lydzar said...

hehe utang lama pon tak selesai lg noma..aku nih asek terlupa nk buat keje2 tag nih :P

and ada pembetulan sket, nama hero kecik aku hadif mifzal..
mifzal tu ramai komplen susah nk ingat n nk sebut hhuhuu

..::daria::.. said...

hehe..xpe..take ur time..x wat pun xpe..:p

alamak slh eja eh..sori2..kepala aku duk ingt Hadif Mirza..Hadif Mifzal rupanya..hehe ^_^

Auni said...

noma, jiran2 ko panggil ko liza ke? gila tak sesuwaiii..macam takleh imagine pulak.hehehe...

ko datang kan kenduri aku? datang lah yee~

..::daria::.. said...

auni : Haha..ye mimi..ye..mereka panggil aku liza..:p

insyaallah mimi xde aral kami dtg k..:)