Tuesday, October 27, 2009

..::My Friend Haniati::..

Malam ni one of my beloved friend, haniati akan berangkat ke Mekah utk menunaikan haji bersama2 dgn familynya..semoga Allah lindunginya sekeluarga, selamat pergi dan kembali dan memperoleh haji yang mabrur..Aminn

 Yat yang berdiri belakang encet lebah tu

Yat ni sgt baik orangnya..masa kenduri kawen aku kt Jasin, Melaka..dia sponsor rumah dia utk satu family aku..:) sgt tacing..uhuk..budak Yat ni dlm pic kt atas yg berbaju kurung warna hijau duk blakang encet lebah tu..

4 comments:

Cikpid said...

wah..muda ag dh ade rezeki g aji ek noma??bagus nye

..::daria::.. said...

aah yam..bgus kan..rezeki dia..alhamdulillah..aku ni akaun Tabung Haji pun xde lagi..haha..hampes sungguh..:p

ciPuding_7 said...

baik ko wat potongan tetiap bulan kt tabung haji.. sgt berguna instead of saving (sbb takde atm kad)..
:)

..::daria::.. said...

mmg bercadang pawah..aku nk kena amik cuti la stu hari g tabung haji bukak akaun..hehe..seb baik xde kad atm eh..confirm x terusik..:p