Wednesday, October 7, 2009

..::BoLe x KaLaU...::..


org bawak makanan atau ape2..jgn byk cekadak..mkn aje la..kalo nk komen pun..elok2 la..org bg rezeki tu kan..kalo x suke..or x sedap mcm ko msak..diam2 sudah..ingt senang ke nk msak apetah lg kalo org yg msak tu bru nk try test resepi tu..

dtg umh orang jgn byk komen..org nk bg masuk dh seribu rahmat..sungguh korang sopan..dh la dtg x diundang..dh dtg mcm2..x gemor betul hamba tetamu mcm ni..komen dlm hati cukup la..kecik ati tuan umah tau..kalo anda ada umh yg besar cantik dn gah..xpe juga nk mengata2 begitu..apepun hamba sedar diri..mmg umh hamba x semenggah..sob2..

jgn underestimate org..x baik tau..tgok luaran jek..dh assume yg bukan2..kenal la dulu kot org tu..bru leh judge..ni x..dh la x kenal..assume yg bukan2..pastu pandang rendah mcm dia bgus sgt..helloo..at least..i'm on the right track dol..herm..bukn suruh respect pun..but at least..jgn la bully2..aku ni pangkat kakak dik non oi..

selingan : congrats to kak noreen..yg baru pregnant 12 weeks..alhamdulillah..tumpang hepi..:)

9 comments:

Cikpid said...

hey..sape yg buat u mcm tu sayam?/sape???meh i seligi die ngan lesung batu

..::daria::.. said...

hehe..ada la insan2 yg x reti nk jaga hati orang yam..i bosan ngn org2 mcm tu..hehe..seligi yam jgn x seligi..

~teringat dulu2 ko suh aku 'bunuh' org2 yg suke lepak x nak balik2 atas katil ko..hahaha

~ini an~ said...

org2 mcm tu adalah org yg kurang rase bersyukur,kurang tahu nk jaga hati org...so, dia mmg kurengggg...abaikan je org begitu hehe

..::daria::.. said...

aah an..memang..x paham aku cmne org2 mcm tu bole terpk nk mengeluarkn kata2 mcm tu..agaknya apa diorang rasa kalo org lain yg ckp kt diorang mcm tu..hehe..aku otomatik ignore teruss org2 mcm tu..nyampahh..hoho

sukahati said...

choi sgt orang tuh...sabo jer la norm
eh...gambar gajahhhhhhh :D. Mesti ko lukis sendiri kan norm...sbb aku ingat lagi cemana nk lukis gajah camtuh. Ko ajar aku dulu :p

~H @ N i ~ said...

uiit,
sapo gerangan nye mahluk itu.. meh aku tolong fire die noma..
eii geram nie.. nk jek aku lennyek2kepala otak die bior xde otak senang cerita.. (eh nampak aku telah emo tahap kuasa 80)

sabo jek la kn..olang mcm tu xleh dbuat kwn..anto die dok dlm utan jek..(alamak emo lagi..ape kes ni??)hik3 ampoon teremo disini..

..::daria::.. said...

sukahati : hehe..ye su..aku sdg bersabar la ni..plus ignore..ko pun tau aku kalo dh x suka kt org mcm mane kan..:p aah su..aku lukis sndiri..dh lama x lukis gajah tu..ttiba tergatal tgn plak smalam..ko ingt lg cmne nk lukis?bgus2..x sia2 aku ajar..hehehe

hani : wahh..emosi sungguh cik hani..:p hahaha..thanx nk tolong fire, lenyek & antakn dlm utan org2 itu..idea yg bernas..hehe

-inay- said...

eiii....sape yg hina sgt nih noma?

..::daria::.. said...

hehe..sume org2 itu adalah org yg berlainan bg setiap cite..dn juga org2 yg x penting pun dlm hidup aku tp sentiasa ada di sekeliling aku..uhuhu