Sunday, September 6, 2009

..::HePi 26th BuRvE DaY My SaYaM::..

kapkek utk pied :)


selamat ulang tahunn sayammm...hehe..arini burve day sayam saya..cikpid @ rafidah @ mrs. babad..yg ke-26..akhirnya beza umo kita setaun jek..haha..xde la aku rasa tua sgt..hehe..:p
~

aku kenal pied ni..masa amik diploma qs kt uitm taun 2001..masa part one..ada budak panggil dia kak pied..haha..aku pun ikut..ingtkn dia betul2 lg tua dr aku..hehe..rupanya2..aku lg tua..:p
~

pied adalah sgt baik orangnya..pandai melawak..smpai aku x larat nk gelak..dan satu lagi..kuat kelentong..huhuhu..mmg handalan..setakat aku ni mmg dh masak dh asyik kene tipu jek ngn si pied ni..tipu bnda yg sama pulak tu..aku pun x phm nape aku masih percaya tipuan dia wpun dh byk kali..x tau la sama ada pied ni yg mmg terer auta atau aku yg lembapp..huhu..tp serius..kalo dia tgh nk klentong..susah nk beze..ckp betol ke main2..hehehe
~

aku x ingt part brape aku start baik dgn pied ni..tp mmg bes kawan ngn pied..sbb dia antara budak terpandai dlm kelas..dn x lokek ilmu..terima kasih sayamm sbb x penah kedekut ilmu dgn i..uhuk..tacing..study sama2 kt graha dgn poonz..huhu..rindunya zmn2 tu..
~

apepun sayam saya ni dh ada family sndiri skang..dia dah kawen 2 taun yg lepas..090707 dgn en babad kesayangannya..dan skarang dh ada sorang anak yg sangat comel..afieq najmie..hehe..rasa mcm baru je smalam naik moto ngn pied (smbil pied bwk kotak besar wrna kuning) & di fewit2 di sepanjang jln nak balik anggerik..hehe..(sanggup tau kerana ko poonz)..
~

sgt bes dpt kwan mcm pied ni yg sgt baik, klakar,caring & sgt suke tolong orang..bg aku..pied ni cth kawan dunia akhirat..sanggup susah senang bersama2..huhu

~
apepun sayamm..i nak ucap kat u hepi 26th burve day eh sayamm...dh bertambah dh umo mama afieq ni lg setaun..alhamdulillah..smoge Allah panjangkan umur pied..murahkan rezekinya..berikan kesihatan yg baik untuknya..dan bahagiakan hidupnya di samping keluarga dan kawan2nya yg sentiasa menyayangi dia wpun x selalu jumpa & x nampak di mata..aminnn


cikpid ku sayam


Mr. & Mrs. Babad



Afieq Najmie ~ buah hati Pied & Babad



muka kudus zmn muda2 dulu


the yuls bergumbira mkn pizza ~ masa ni afieq dlm perot lg



10 comments:

Cikpid said...

touchingnye...

time kasih noma..sbb buat entry
walaupon aku selalu kelentong ko..tp aku sayam kat ko tau..hehehehe

aku harap kite nye kawan ni kekal smpi akhir hayat...sampai tua..hehehe

hahahaha..gmbr aku ngan babad tu ko amik kat mana?aku sudah lupe gmbr tu..heheheh

thanks sgt2 noma..

..::daria::.. said...

hehe..sama2 kasih sayam..:D ye..aku pun sayam ko wpun ko slalu klepet aku..haha

aku pun hrp kita kwn smpai bila2 insyaallah..btw, pic ko ngn babad tu kt jusco tebrau masa kita double date tgok muvie..ingt x?

eniwei..hope you enjoy your bday today..1st time celebrate bertiga dgn afieq kan.. :)

~H @ N i ~ said...

korang mmg best la..
even aku knl korang baru jek tapi aku sgt suka berkawan ngn kamu2 semua..

hope kite leh jadik kawan..hik3
;)

alifah@along said...

heppy bird day pid...hehehhehe..terharu aku baca kesah kehidupan korg ni..hahahha...apapun, u alls mmg rocks!!semoga persahabatan kiter2 semua kekal ke anak cucu, ewah!!

ciPuding_7 said...

aku tacing psl hadiah besday aku yg smpai korang kena ngorat tu..
huhuhu..

opp.. keluar topik.

hepi besday pid.. semoga bertambah rezeki & dipermudahkan urusan dunia akhirat.. aminnnn..

(tumpang wish kt blog noma lak. haha..)

..::daria::.. said...

hani : hehe..ape pulak x bole nye hani..sila2..berkawan biar beribu2 lemon kan..hehe :)

along : meklong..hepi bird day? (selamat hari burung?) hehehe..:p tacing ye..hehe..ye meklong..hope kita sume still berkawan2 wpun dh kedut sribu..hehe

cipuding_7 : haha..snggup tau kami di'urat' & wt muka control cun di traffic light krana kamu..:p

aminnn juge..

alifah@along said...

aah...saje jer...bird day...mcm comel...hehehhe

..::daria::.. said...

hehehe..ye meklong..mmg comel pun..:)

Cikpid said...

di urat...hahahha

ade dua mksd..
1) aku tegang urat sbb pegang adiah bsr sgt..
2) kite di ngurat2..hahahha..

..::daria::.. said...

hahahahahaha..aku rasa dua2 la pied..hahahaha