Saturday, August 1, 2009

..::sLeEpy KuCiNG::..


ye..saya suka kucing.sbb tu blog ni asyik2 gmbar kucing..thank to noly for ur email yg penuh dgn pic kucing tido mcm2 pesen..at least menceriakn hari sabtu aku yg boring ni sbb kene keje pdahal org gomen sdg nyenyak tido di umh..huhu (sape suh ko keje swasta..padan muka)

menyamar jd lauk




menyamar jadi gigi piano



kata sleepy..yg ni x pon?(ke ko mmg jnis tido mata bukak?)




asal bole


hahaha..bole dia tido cmni



ko xde tmpat lain ke nk tido



kucing tamak




lena nye ko



port baik punye



ni la antara punca kucing mati agaknya



menyamar jd baja pokok




posing baikk


comel nye la..mcm Yin & Yang


kalo kucing ni tgok gmbo dia ni..sumpah dia x mo tido mcm ni dah..hahhahhaha




cth sikap majmuk..berkawan x kira spesies


~nk bela kucing tp tkut x terjaga..n tkut kucing terjun dr balkoni umh..huhu

10 comments:

Cikpid said...

org suke kucing ni jns yg lemah lembut..baik ati n romatik..kan??

aku x suke sgt pon..suke gitu2 jek..hahahah

ryn's said...

suke kuceng gak..huhuhu..x tahu bila dpt bela kuicng sbb cik abg x suka kucing...kalau nak bela,tunggu duk umah bawah...huhuhuhu...bila la tuh ek..:)

ciPuding_7 said...

eh.. apsal aku cuti sabtu ahad?
tp aku bkn gomen gak..
hehehe..

ummi mien said...

aku suka pic yang 2nd last tuh. tdo terkangkang. burok benor tapi cute. hahaha...
aku tak suka kucing sbb dia suka buli tuan. skit2 nk nyemak tdo atas katil.

..::daria::.. said...

cikpid : lemah lembut+baik ati+romantik..:p ye eh?hehe..ye kot..hahaha

~tanye en lebah a nnti romantik ke aku..:p

ryn's : hehe..ada geng suka kucing..:p tu la kan..umh tinggi2risau nk bela..huhu

cipuding_7 : huh.bencik.ko x le geng aku wawa + pied.geng2 keje sabtu.huhuhu

ummi mien : hahaha..aah kan.buruk gile style tido..dh ngntuk sgt la tu, tu yg x kisah terkangkang tu..hehe..itu bukan buli mien..itu nk bermanja2an.. :p

wawa said...

how dare farah!!! (nada yg marah2 manja)...

honey bunny said...

kak norm.. saya pun x keje ari sabtu.. saya pun x keje gomen.. tp saya pun ske kucing gak.. (agak2 ape kaitan ayat2 ni eak) -kpale ngah ngok ngek-

yatz said...

adess. . sampai ati cakap org gamen tdo?? aku kje setengah mati saturday sunday. . then sepanjang minggu neh aku kje dari kol 8 pagi hingga 10.30 malam tau!! tak patut. . .

..::daria::.. said...

wawa : ye wa..how dare kn si pawah tu..:p

honey bunny : ceh.dh.awak bole geng ngn pawah.huh..

yatz : owh my fren yg kije gomen..:p aku mksudkan gomen servant yg lain..bukn ko..ko mmg aku tau workaholic & pekerja yg rajin & berdedikasi..huhuhu

~yatz..ko jgn majuk smpai x bg aku dtg umh ko pulak tau..hehehe :p

ciPuding_7 said...

pada satu hari, aku tido sendirian di umah mertua.. ketika mlm pekat yg sejuk dingin ditemani nyamuk² kampung yang berterbangan, saya berselubung dgn selimut milik kakak ipar..

kira² jap 3 pagi, ada 1 perasan yg sungguh enak tidorku kerana terasa bahang panas di kaki yg menyuntik semangat ingin tidor dgn lebih lena.. beberapa minit kemudian, aku merasa sedikit aneh dan berfikir, "dari mana datang bahang panas kt kaki aku ni?"

hah.. kuceng milik parents-in-law tido atas kaki aku. maksud aku, atas selimut betul2 kt kaki aku.. hahahaha..

lantas aku biarkan beliau menjadi heater aku sehingga subuh menjelma..

tamat.