Tuesday, July 14, 2009

..::UnTiTLeD::..


dlm idup ni, bukn setiap hari indah..

xde masalah..

dan x semestinya cite kt blog papar yg molek2 saja..

itu plastik namanya..

jadi..

hari ni hari x indah aku..

ye..indah jadah dgn mata bengkak mcm baru lepas kena tumbok ni..

penat mekap lama2 pg td..

haram..sama..cuma beza bertampok bedak saja.

arini xde mood nk ckp ngn sapa2..

hari utk muhasabah diri.

wassalam.

8 comments:

wawa said...

why bengkak??is there anything bad happened??sian lak aku dgr...xnk share ke?

Cikpid said...

my lovely kelemma...wassup ni??u know what??u suck..eh..silap..
u know what??i kan ade..bahu i kan ade..utk u luahkan rase..ym k..

~ini an~ said...

sabar ek noma...beginilah hidup...

..::daria::.. said...

wawa : xde apa wa..cuma aku hari ni hormon emo terlebih skit..sayu sorang2..:) eniwei thanx for the concern..huhu..tacingg..

pied : yes my dear kelemPied..huhu..thanx for your bahu yg x brape nk ada isi tu..hehe..i dh ok nie..sja ngada2 wt entry sdih2..hehe

an : ye an..terima kasih..beginila idup kan..kejap ok, kejap x ok..

yatz said...

nih ntah² pembawakan budak tak???:P

ciPuding_7 said...

jeng3..
pembawakan budak ke?
lesson kita tak abih lg ni noma..
hahahaha..

mari kita sama-sama bersabar k..
:)

honey bunny said...

akk.. nape?? sume ok x? kalu ade pape, cte k..

..::daria::.. said...

yatz : hehe..:p..mungkin..hehehe

cipuding_7 : hehehe..ya..mari kita sama2 belajar..tp smalam ko x kongsi tips ngn aku pun..:p

honey bunny : hehe..i'm ok..biasa la..ada ari2 emo terlebih dr paras normal..:p