Wednesday, June 24, 2009

..::BuNgY jUmPiNG..aNyOnE?::..

1..2..terbang!


hiyarghh..

aaaaaaaaaaaaaa..i'm flyingg


woo..great scenery of Kuta beach


mcm nk jatuh atas bumbung jek..hoho

ye..semakin hampir ke pool

kedebushh..masuk pool

melantun balik smule..

flying bee

hanging by a moment

tunggu org rescue

alhamdulillah..landing dgn selamat


~~sekian..so..bungy jumping, anyone? :)

13 comments:

lydzar said...

hoho seronoknya bungyjumping..ko tak try seround ke noma?

Cikpid said...

aku tgk pon dh rase ngeri..mmg x leh pakai baju eh buat buggy?kalo pompuan camne??muahahhaha..

kolam tu ade tangga x noma?

..::daRia::.. said...

lydzar : hehe..maybe next time..:p aku nk wt terjun yg couple nye..kurg sket takut kot..:p

pied : hahaha..kalo pkai bju x nmpk a otot2 bdn sayam..:p kalo pom wt bungy x pkai baju..sesak a tmpt tu..hahaha

xde tangga sayam..sbb tu i x nk wat..hehe :p

~ini an~ said...

agak2 klau dh nk beranak lg senang kot nk beranak klau buat mende nih hahaha

alifah@along said...

perghh...takutnyer kalau aku kn buat..nampakla keJANTANan hasbi..hahhaha...syabas to encik suami...ma, takder ke gmbr muka dia lepas buat natang ni??

..::daRia::.. said...

an : hehe..jgn crik pasal an..kang aok terbersalin masa tgh terbang guane.. :p

along : hehe..aku pun takut tp kalo org bg sejuta aku wat..:p hehe..ada2..nnti next post i letak muka encet lebah yg puas itu k..:)

nur said...

bole je lompat pkai baju
cuma bsh laa nnt bla kna air tu..
bkn ada bju spare pn time tu

Cikpid said...

suar basah xper plak ek??hahahha

poonz said...

kalau bg sejuta pon lom tentu lg aku nak wat ni.. kena pikir panjang sket bagi penggayat macam aku ni.. mungkin kena ikat mata atau bungkus badan aku ngan toto/tilam etc..

wawa said...

dia kan encet lebah..boley la terbang.....no wonder la dia blh wat gitu...x gayat...aku gayat beb....

nur said...

cikpid: slua x kna air laa.dia msuk smpai bahu je.tp klao org2 yg KETOT mmg bsh la slua kna air

-inay- said...

ngeeee..............sonoknye en bee...nk terayyyy...tp part muka masok air tuh mcm ade jem sket

Dzu Hata said...

ngeri seh kalau aku dok nampak ada bumbung lak kot bawah tu huhuhu~
tapi kalau ada nak bayor aku sejuta aku ok kan jer kot hehehe~
material gurl~