Monday, May 11, 2009

..::hOmE sWeEt hOmE::..

apartment sri kenari

teka umh aku yg mane satu :p

jln mnuju ke pool :p



smkin hampir ke pool :p


pool

ruang tamu umh :)

ni pic umh aku skang..quality kureng sket sbb amik pkai henfon murah jek..:p
aku skang duk kt taman tampoi indah..apartment sri kenari..dkt2 ngn jakel..aku amik pic ni sbb ada sorg minah tu nk tgok environment umh baru aku..hehe..tu alasan x nak trun jb la tu..huh..

9 comments:

minah nak tgk umah baru noma said...

nom! cantekla umah baru ko! bukan tanak turun la..nak jiwang la dulu bygkan jalan2 tepi pool sume. kumpul mood dulu baru turun sana.

wawa said...

gile...marvellous umah ko...
aku suke tang pool tu...
blh terjun dr umah ko je x kalu nk swimming??

ciPuding_7 said...

wawa, kalau tgk dari gambar, bleh je kalau ko nak terjun terus. tp sblm ko smpai kt pool tu, ko dah berlumuran darah kt pavement tepi pool tu dulu.. tu pon kalau leh bergerak lg nak merangkak kt pool tu..

hahaha..

Cikpid said...

hahahha..yang penting pool umah noma ada tangga okeh..motip knapa kene ade tangga? hanya mereka yg memahami saje yg tau

..::daRia::.. said...

minah nak tgok umah baru noma : hehe..i'll wait for u ed..even dh hampir 10 taun ko kate nk trun skudai..hehehe :D

wawa : hehe..mane ada marvellous wa..sorry to say..umah aku x ngdap pool..kalo ko nk trjun gak leh je..tp jatuh atas car park la..hehe

poonz : hehe..kalo wawa nk trjun gak poonz..aku akn mintk izin kt jiran hindu dpn umah aku utk wawa..hehehe

pied : hahaha..ape ni pied..itu umpama mmbuka pekung di dadamu juga sayam..hahaha..shhh..:p

ciPuding_7 said...

pool bebudak ada tuh.. tak yah tangga pon takpe..
eh.. tersakap lak..
hahaha..

..::daRia::.. said...

poonz : ewah2..x sayang mulut nmpk cik salmah..:p

nur said...

wawa..jgn malas...lif ada..tangga pon ada..
terjun karang, abes melimpah kluar air pool tuh..

-inay- said...

xtau ko dah keje johor balik....aku trun nnt aku inform k...