Monday, May 25, 2009

..::HaPPy MaNy ReTuRnS My SwEEt BeE!::..


today..25th may 2009, is my sweet bee's 27th burve day! :) ..akhirnya kami sebaya..hehe.. :p en lebah saya ni bernasib baik sbb dia keje hari ni dn kawan2 kami xde kt sni..kalo x dh selamat aku menepung+telur+soya mcm dia penah komplot ngn an,ramin,jai & ckie dulu..huhu..sadis sungguh aku..xpe2..taun ni dia bernasib baik..tunggu aa taun depan..:p


en lebah kata, dia x penah celebrate bday dia..so, mlm ni..aku nk bwak dia g mkn2..konon2 celebrate la..padahal tiap2 mlm pun mkn ngn dia..haha..ntah ape beza ntah..:p..hehe..mesti la ada bezanya..mane bole cite kt sini..nnti en lebah baca..x seperais la..:p


eniwei, i juz want to wish to my en lebah..happy many returns dear.. :) smoge Allah panjangkan umur awak..dimurahkan rezeki..diberi kemudahan dlam setiap urusan hidup..dan smoge awak bahagia slalu..aminnn... :)

11 comments:

Cikpid said...

Happy Besday en Lebah..cewah..nk gak aku pggil lebah tu..semoga pnjg umur n murah rezeki..

aku suke korang dtg umah aku aritu..sbb aku tgk anak aku kan main tergelak2 tgk muke en lebah ini..sbb smlm sepupu lelaki aku dtg umah main ngan Afieq..afieq nangis jek..x suke..hahhaha

wawa said...

en lebah!!!selamat besday!!!ko tolon smpkn tu je kat encet lebah...aku nk gak join wat komplot mkn telor+tepong ni...(perli ni..mkn dlm x??hahaha)

*counting days nk jupe korg sume

wawa said...

lagi satu nk tmbh and promote...
leh la buka http://wawasengkuang.blogspot.com

wink*wink*

..::daRia::.. said...

pid : hehe..:p hope en lebah baca la wish ko ni..(mesti baca punye)..hehe..kitorang pun suka dtg umh ko sbb ko rajin msk mcm2..hehe..dn juga aku x segan nk wt cm umah sndiri..haha..except kalo babad ada otomatik aku segan sket..:p btw, aku pun suke main ngn afieq si budak baik..seb baik x penah nangis time kitorang dtg..hoho

wawa : aku akan smpaikn wa..don wori..hehe..xpun dia bca sndiri je ni kang.. :p hahaha..statement cam bengang jek..haha..lek la wa..tu kan kenangan manis..haha :p

ummi mien said...

aku pon nak wish kat cni gak. hikhikhik...udah2 le tu kan. nanti incik lebah manyak pasan. hi noma! makacih kerna berblog. aku sgt suka! bertambah bahan bacaan aku.lalala~~

..::daRia::.. said...

hi ummi mien!
sama2..:) sile la baca..btw, aku apdet blog bile rajin saje..hehe :p

-inay- said...

hahahaha....sama juga,baru tahu kamu berblog!

azya said...

salam.hye noma.
bloghopping from mien.hehe, didnt know that u blog too :)

btw. happy bday to encik bee.ahem.

sorry, kenot come to ur wedding.family aku pun ada 2 wedding to host and aku terpaksa cancel to go to semua org punya wedding on June.

congratulation ok :)

ani

..::daRia::.. said...

hye ani :)

hee..malu nk bgtau ada blog..ngee.. :p erm, it's ok la ani..aku fhm..on 6th June tu byk wedding kan..and thanx for d wish! :)

nur said...

femes rupa nya enchek lebah ni ekk..

..::daRia::.. said...

~~prasannn...:p