Monday, January 26, 2009

..::250109::..

me & my en. lebah

~ i like dis pic.. :)


Wednesday, January 14, 2009

..::tolong aku::..

Monday, January 12, 2009

..::aku letih::..

aku sangat letih..luar dan dalam.. :(

Sunday, January 11, 2009

..::UNTITLED::..


Friday, January 9, 2009

..::MaRi bOiKoT!!::..

COCA-COLA
HUGGIES
RIVER ISLAND
MC DONALDS
CLINIQUE
DISNEY
DONNA KARAN NEW YORK (DKNY)
STARBUCKS
GAP
GARNIER
PERRIER
KOTEX
SANEX
JO MALONE
LANCOME
LIBBYS
TCHIBO
LOREAL
MARKS & SPENCER
KLEENEX
MAYBELLINE
NESTLE
VITTEL
REVLON
WONDERBRA


That’s a list of brands found out to DONATE money to ISRAEL ARMY. We need to STOP BUYING from them in order to CRIPPLE the ISRAELI ECONOMY. It may seem like a small thing to do but it’s a start.

..::sAvE tHEiR sOuL!!::..


saudara-saudari muslim seagama ku sekalian..marilah kita sama2 membantu saudara-saudara kita di Gaza..semoga bantuan kita ini walau sekecil manapun ia, dapat meringankan sedikit beban mereka..amin..
lplp
petikan dari akhbar Utusan 09 Jan 2009 :-

Ratusan nyawa terkorban, ribuan insan tercedera dan
jutaan jiwa terkepung dalam serangan.

Gaza terus merintih dan merayu di bawah himpitan kepungan
dan serangan. Rumah dan penempatan dimusnahkan, kanak-kanak dan wanita menjadi pelarian, ubat-ubatan kehabisan, keperluan hospital semakin mendesak, tenaga elektrik terputus, kanak-kanak kelaparan dan pesakit-pesakit yang cedera menunggu saat kematian menjelma.
mmmm
AMAN PALESTIN menyeru semua institusi, organisasi, badan-badan, syarikat-syarikat dan individu yang dermawan membantu rakyat Palestin di Gaza!

SALURKAN SUMBANGAN ANDA MELALUI AKAUN AMAN PALESTIN BERHAD :

MAYBANK MALAYSIA BHD : 562263010787
ATAU
BANK ISLAM MALAYSIA BHD : 12029010047880

untuk keterangan lanjut, sila hubungi :
mm
Tel : 03-89267019
Alamat : No. 1, Jalan 3/3B, Seksyen 3, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor

Thursday, January 8, 2009

..::kEnDuRi KaWeN dZuDiN @ jERaNtUt::..

dzurainee & azzudin

sessi wajib bergambar wif mempelai

lmbt gile aku letak pic ni sbb aku x jumpa aku letak dlm file mana gmbr ni..hoho
klklk
ahli rombongan yang terlibat terdiri dr aku, en. lebah, sumie dn adiknye & joe sahaja..yg dlm gmbr sblah sumie tu dak kelas b tp aku x ingt nama dia..hehe..ntah2 dia pun x ingt nama aku.. :p
klklkl
eniwei, rasanya x lambt lagi nk wish selamat pengantin baru to both my beloved fren, dzu & din..hope marriage korang last for eternity..cepat2 sket kasik member kat afieq najmi..hehe...aminn.. :)

Wednesday, January 7, 2009

..::AFIQ NAJMI::..


baby yang sgt comel ni namanya Afiq Najmi..ini la baby pied dn babad..aku amik pic ni masa aku g wat rombongan cik kiah ke bukit puchong together gether wif wawa on 1st Jan 2009 aritu..


..::FoR SaLe::..

attention..attention..keta waja seperti yang dlm pic di atas nk dijual oleh tuannya..tuan punye keta nk beli pesawat pejuang pulak sbb senang nk serang israel jahanam kata beliau..

sapa2 yang interested bole la berhubung dgn aku selaku wakil yang dilantik oleh tuan punye keta utk mncrik buyer yang interested..

sket info pasal keta..keta jenis waja 1.6..warna silver kebiru-biruan..umoq keta 8 taun..mileage stakat ari ni 108, 000 km..sport rim 17"..term of payment..cash..range selling price..25-30k..

sekian, wasslam..


Thursday, January 1, 2009

..::happy 2nd anniversary::..


may Allah bless us always..amin