Monday, December 22, 2008

..::f E d - U p !!!!::..


jgn smpai aku jdik cmni sudah!!

aku bosan btol dgn prob parking space yg seciput kt area umh aku ni! ari2 hangin berebut parking dgn jiran2! kalo nk ikutkn muat je nk letak keta masing2 kt lorong ni tp ade jiran yg mengong, stu umh 4 keta sume letak luar! umah aku pun 4 keta gk weh tp stu jek yg terpksa letak kt umh org lain..ko sume 4 keta nk conquer parking!damn!ada garaj wat letak akuarium, letak kusi..ape ke hallll!!!! pastu kalo tmpt kosong tu bole parking 3 keta, ko bantai parking 2 keta ko jek!! x consider langsung dh org lain!!! aku mmg hangin stu badan ni..dh la sombong x tntu pasal..ada jugak keta yg aku calarkn mlm ni..xpun aku cabut tayar pegi jual..huh! ni la antara prob yg x bole nk dielakkan kalo duk umh teres, pastu sume ank2 dh mmbesar, dh keje, ada keta sendiri..tu yang berderet keta kt lorong ni. apa aku patut buat? wat parking basement bwh umh aku?or tmbah umh aku stingkat lg khs untuk parking keta?or aku patut parking kt tunas manja tiap2 hari then jln kaki plak balik umah?or aku patut pindh umah sewa sendiri so aku xkn ada dh prob parking ni?or jual keta pakai scooter smule g keje??arggghhhhhh...tensennnnnn!!!!

3 comments:

wawa said...

ko suruh je jiran2 ko yg byk kete tu parking secara berlapis...ckp ngan diorg kalu parking berlapis blh letak kete btul2 dpn umah..so diorg x perlu risau pasal kehilangan kete....

ciPuding_7 said...

ko bakar je kete2 tak berkenaan tu..

..::daRia::.. said...

wawa : haha..ok gk tu wa..parking secara brlapis..nnti aku akn cdgkn msa mesyuarat agung lorong umah aku..hehe

poonz : herm..lg 'caraa' kalo aku bakar ngn tuan2 keta skali..hoho..kejam giler..