Thursday, November 13, 2008

..::kursus kawen & kursus CPM::..

8hb & 9hb Nov 2008
At last..berjaya gak aku mengursuskan diri ke kursus kawen di dewan pejabat agama islam daerah kuantan..together gether wif en lebah yg trun kuantan dr jb smata2 utk g kursus nih..
aaa
Cost per person RM80..untuk negeri lain aku x sure sama ke x..tp itu la rate kursus kawen untuk negeri Pahang..byk benda aku blaja spanjang 2 hari tu..mostly penceramah bes2..x ngntuk..tp ada gak yang garang smacam mcm nk mkn org..dn ada gak yg boring..wt aku rasa cm nk memancing jek..huhu..btw..alhamdulillah dh lepas satu step..byk lg step2 nk kena amik pasni..chaiyok2!
aaaa
10hb & 11hb Nov 2008
Senin dn slase baru ni company aku anta g kursus cpm plak..atau nama skema dia Project Management Skills (MS Project - Level 1) kt Pahang Skills Development Centre..or nama pendek PSDC..dr kul 9 am till 5 pm..seb baik dh penah blaja time degree dulu so xde la blur sgt..blaja pun secara santai jek..x tension langsung..dh la asyik mkn jek..rasa mcm baru jek bukak pc..x pns lagi dh ajak mkn..pastu sambung blaja x smpai 2 jm..mkn lgi..hoho..bahagia sungguh rasa..

Rasa serba salah plak..aku dlm proses nk brenti tp company anta kursus plak..kalo bos tau msti dia nyesal anta aku..hehe..ampun boss.. :p


pc aku msa kursus cpm tu..


PSDC..tmpat kursus cpm..

akhirnya..aku dh lpas kursus kawen..hehe


kos per person..RM80/=


~minggu yg beezee thp cipan.. hoho

2 comments:

Cikpid said...

HUIH..dh pegi kursus dah..x lama ag aa tu..best aa ko dh pndai micr. project..aku berguru ngan ko laa..

..::daRia::.. said...

ala..aku baru blaja Level 1 la pied..bab S-Curve blom khatam lagi..huhu