Tuesday, September 30, 2008

..::HaPpY EiD MuBaRaK::..


Salam Aidilfitri kepada sume sahabat2.. Mohon ampun maaf atas segala salah kata, silap laku..samada secara sengaja atau tak..Semoga kalian semua gembira & ceria menyambut raya kali ini..kepada yang balik kampung, drive safely and hopely get back in one piece..sekian..selamat makan ketupat,rendang sumer..wassalam! :)

Thursday, September 18, 2008

..::sayasukagambar2ini::..

the other world
jjjj
kkk

wany & bkl abg ipar :)
nnnn
jjjj
view from inside of CCA 9006
mmm
mmm
sepia daria
mmm
mmmm

wany, pokteh, ma & jasmine

~gambar2inipunsukesaya... :)

Wednesday, September 17, 2008

..::My Bee & My Vee::..


..daria mish her teddy bee so much.. :_(

Tuesday, September 16, 2008

..::CeRiTa HaRi iNi::..

ada 3 perkara yang berlaku hari ni..
aaaaa
ke-satu (bak kata wany)
opis aku kena pecah masuk dgn pencurik malam tadi..hanye bilik akauntan saje yg dipecah masuk..dn nasib baik gak petty cash akak akauntan tu @ k bella ada balance RM1000.00 jek smalam coz the day before ade beribu2 lg dlm petty cash tu..selain dari tu xde ape yg hilang..office consultant bawah ofis aku pun kena pecah gak..laptop engineer diorang ilang..nk jdik cite, engineer tu x penah tinggal laptop dia kt ofis, tp tu la..nk jdik cite, smalm dia lupa nk bwk balik..so..tdi pas akk opis wat report kt balai..en mohd polis dtg wt siasatan..amik sampel darah yg ade kt luar opis kitorang..mebi drh prompak tu kot sbb diorang pecahkan cermin dinding opis konsultan utk pch masuk..plus amik cap2 jari yg ade kt pintu, peti petty cash k bella..dh mcm csi pulak..tp yg pasti, ofismet aku sume agak takut dh nak dtg opis sorang2 or nk stayback..trmasuk la aku..huhu
aaaaaa
ke-dua
hari ni wany operate tonsil dia kt KMC..budk kecik tu dh msuk wad since hari sabtu aritu dh..ingt nk operate terus skali dia dmm pns so kena tahan kt wad..smpai la pagi td bru doktor kata bole operate..sian dia..dh lama dh dia ada tonsil tu..x silap since awl taun ni..asyik dmm jek..effect dr tonsil tu..lpas operate td dia asyik nangis jek sbb skit tekak..nk telan air liur pun seksa..doktor bg dia ubat + ice cream vanilla satu bekas besar suh makan..bg bengkak kt tmpt bedah tonsil tu cpt surut & kecut..ice cream feveret dia tu pun dia x lalu nk mkn sbb terlalu sakit..aku tmn dia dr balik keje smpai kul 10 jek..pastu tukar shift..parents aku tido hospital jga wany..mlm ni aku lone ranger kt umah..huhu..hope wany cepat baik..rindu plak nk dgr mulut becok dia tu..
aaaaaaa
aaaaa
1st day msuk ward
aaaa
dh 4 hri benda alah ni dok kt tgn dia..nk mndi pun bwk skali

ni la tonsil @ ketumbuhan yg ada kt tekak wany slame nih..huhu..ngerii..
aaaaaaa

ke-tiga
smalam, nenek sdara aku meninggal.. innalillah.. sbb sakit tua..plus terjatuh dlm bilik air..masuk hospital besar since rabu lepas tp aku smpat lawat dia ari ahad baru ni jek..isnin, meninggal..nsib baik aku smpt jumpa dia..borak2 ngn dia wpun dia tgh koma..sian dia..masa aku lawat tu, dia bernafas solely depends on oxygen machine jek..plus lg 3 machine kt tpi dia..mesin nadi, mesin jantung n apentah mesin stu lagi..sian sgt aku tgok dia..tp nk wt cmne..ajal dia dh smpai..pagi td aku lari dr opis jp g tgok dia dikebumikan kt Tanah Perkuburan Setali..tu tmpt tradisi keluarga aku yg meninggal dikebumikan..smoge roh arwah umi dicucuri rahmat dn ditempatkan bersama-sama orang yang beriman..amin

Sunday, September 14, 2008

..::CiRi2 sEoRaNg DaRiA::..


Ada akak opis aku bg benda alah ni yg bole predict ciri2 sorang manusia tu based on date of birth..x tau la bole caya ke x..tp..ada la certain2 point tu yg betul..hehe..yang mana?shh..rahsiaa..ehehe

Date of Birth : 14 April 1982
  • Active & dynamic

  • Decisive and hateful but tends to regret

  • Attractive and affectionate to oneself

  • Strong mentality

  • Loves attention

  • Diplomatic

  • Consoling

  • Friendly and solves people's problems

  • Brave and fearless

  • Adventurous

  • Loving and caring

  • Suave and generous

  • Emotional

  • Revengeful

  • Aggressive

  • Hasty

  • Good memory

  • Motivate oneself and the others

  • Sickness usually of the head and chest

  • Easily get too jealous

~~asoka?? - tepuk dada tanya diri sendirik..

Tuesday, September 9, 2008

..::FaNtAsY jOb Of MiNe::..

Burger seller..dat is my fantasy job..whenever i'm stressed or feel overloaded wif my real job..*sighh..

Thursday, September 4, 2008

..::is it true?::..


IF U LOVE SOMETHING

SET IT FREE

IF IT COMES BACK TO YOU

THEN IT IS YOURS

IF IT DOESN'T

THEN IT WAS NEVER MEANT TO BE


betul eh?