Sunday, June 29, 2008

..::BoSaN TaHaP dEwA!!::..

aku dh mula bosan yg amat keje kt opis aku skarang..aku bosan sbb keje terlalu byk smpai aku rasa letih nk mmpus nk catch up sume benda dlm masa yg terhad..mcm toottt..workload yg aku terima x setimpal dengan kemampuan aku..demmit!!kenape ade org yg x berfikiran mcm org, semata2 nk cut cost, x mo amik staff..rugi byr gaji konon..shitt..pastu staff yg ade dikerah mcm nak mampuss..gaji dh la x besar mana..nk banding ngn company lain..shitt..smakin hari keje aku smakin byk..sumpah aku x terkejar nk buat itu ini..smpai ada yg terabai pdhal sume urgent..huhu..aku x hepi langsung keje kt situ skang..sumpah x hepi..wpun staff2 kt situ sume baik n fun..tp, bila bab keje, aku surrender..dgn certain2 staff yg mcm cel..main arah itu ini pdahal itu bukn keje aku..bila aku sound mule la hangin..ngennggg...tension2..aku nk berambus dr opis tu cepat2..sakit otak aku!!! dh la hari sabtu pun keje..xkan smpai ahad pun aku nk kene g ofis jugak wat keje?abis tu bilenye aku nk rest?bodohhhh!!!

2 comments:

ciPuding_7 said...

"waa... btol punye marah kawan kita tu..."
-dialog dari seniman bujang lapok..

sabo noma.. risik2 la keje lain.. huhuhu..

Anonymous said...

Within a pikavippi assistance plan, some sort of therapist is appropriate along with picking how much you can definitely fund your regular debts. Your current professional will then contact creditors to work out the debt management plan which will fit with the capacity to pay out. A single a look at this is the newest cost program will usually occasions will include a lessen interest, this provides this possibility to decrease monthly bills.

http://goliterature.info/index.php?do=/blog/20030/variable-personal-loan-harmless-and-also-pikalaina-services/
http://ultimatecapital.net/RebbecaR6