Thursday, May 22, 2008

..::Hectic Feeling Of Mine::..

sungguh penat badan dn perasaan ku hari ini.. trip ke site office ADTEC Jerantut yg mengambil masa lebih kurang 2 jam dr ofis cukup memenatkan kepala otak aku..dn juga perasaan aku..bila mana aku terpaksa mendengar clerk of work konsultan iaitu en yusof membebel atau meluahkan perasaannya ttg ketidakpuasan hatinya terhadap management utk projek ADTEC itu..ku sungguh pening..apalah dayaku sbgai seorang QS biase saja yg bersuara kecil saje di dlm company ku itu..entahla..smbil aku setelkan drawing dgn dibantu oleh budak praktikal..iaitu mira..smpai naik banjir dh lantai opis dek kerana kepanasan di tahap melampau..mcm sauna pulak..erm..kul 6.30 pm baru leh gerak balik..kul 8.30 pm baru smpai opis..then gerak balik umah..penatt..

kenapa aku penat?bukan hanya badan..tp lebih kepada perasaan..mcm libang libu..ntah..aku pun x tau syndrome ape yg telah melanda aku.ku cuba buat x tau..tp tu la..susah sbb sebenarnye aku tau..ape aku ckp ni..ntah la..brape byk ntah ni..huhu..hati aku x sedap..mcm ade benda yg x kena..jgn tanye sbb aku pun x tau ape yg x kena..smoge perasaan x best ni wat sementara waktu jek..sbb aku x suke perasaan ni..mmg x best..huhuhu

en bee saya (gambar hiasan)

7 comments:

Cikpid said...

di sebalik kekalutan kerja..tetiba ade plak gmbr en lebah anda ni..pembakar semangat ketika jiwa lara ke??heehehhehe...

..::daRia::.. said...

cikpid : aah pid..tu la buah hati pengarang jantung aku pid..:) tempat nk mengadu2, mengada2..hehe :D

Dzu Hata said...

ko sure ko tak period ek?? heeee...

..::daRia::.. said...

dzu : ahaha..aku ke ko yg period dzu?hehehehe :p

nur said...

hensem sehh mamat baju putih tu..

..::daRia::.. said...

en lebah : erk..masuk baldi angkat sendirikk..:p

nur said...

mamat tu hitam² si tampok manggis laa..

aah laa..