Saturday, February 23, 2008

..::Trip To Jerantut::..

malas nak taip byk2..biar gmbar2 yg aku amik spanjang g site visit ari ni je la brcerita..letih la arini wpun bukn aku yg drive..nk tidoo...sok ade miting lg..

signboard project ADTEC, Jerantut

site office..d only bldg yg ada kt site

keje2 cut & fill - earthwork on site yg still in progress

acara pling digemari..mkn!ikn ptin tmpoyk+ulm jntung+smbl tmpoyk..marvellous!

solat jmk (bukn solat tkyh eh) kt msjid jrntut b4 blik ktn

dah tu je..sekian wassalam..(malas nk apdet sbnarnye..huehue..) :p

8 comments:

ciPuding_7 said...

mesti ko kan yg dok kt pintu site office tu.. bentuk macam same dah...

eekekekeke..

..::daRia::.. said...

cipud : owh..tidak same sekali..aku yg tgh amek gmbr tu la..tu senior QS aku..k Nana

nonde said...

salam broo
alamat adtec jerantutkat mana yerr??
saya kena kerja kat sana....
mintak tolong yerr

Anonymous said...

hiii nonde...adtec jerantut dah nak siap..so ready la utk p sana...selamat maju jaya....

Emily said...

Ade gambar terbaru untuk site ADTEC Jerantut?

..::daria::.. said...

Sory xde la emily..saya dh lama brenti keje kat sana..so xde gambar..hehe :)

IR Addey said...

klu u all lalu lagi kat adtec jerantut bole tak ambik gambor terbaru adtec jerantut..tq

Anonymous said...

http://www.markbattypublisher.com/jsp/buytramadol/#0249 tramadol 083 kali - order tramadol from the uk