Wednesday, February 20, 2008

..::My Dear Sayam::..

Aku ade sorang mmber baik..name dia..sayam (bukan name sebenar)..dia skang merajuk dgn aku sbb aku x bgtau dia yg aku ade blog..huhuhu..sebenarnye sayam..aku baru je bgtau cik pawah smlam ttg kewujudan blog aku ni,tu pun sbb aku nak add blog ko n dia..konon2 nk bgtau ko arini..tp..ku terlupa..apetah lagi..kat opis aku xleh suke2 surf internet..huhu..sowi sayam..jgn la ko smpai x mo angkt aku kol,x nak bls msg aku..sedeh la ati patik camni..x lena tido patik dibuatnye nanti..huhu..so, post ni aku wat spesel utk sayam ku nun jauh di kulai sane..1000 apologizes sayam..jgn merajuk2 lagi..buruk!!huehuehue...

cube teka mane satu sayam yg aku maksudkan di atas?muehehehe..sape dpt teka dgn tepat dpt pakej holiday ke kuantan 3 hr 2 mlm dgn kos ditanggung halal oleh sayam yg tgh merajuk tu..huehue..:p

7 comments:

Cikpid said...

Sayam..mane i mrh..i mrh2 sayam jek tu..hahahhaha..i pure2 merajuk jek..hahhahaha..hawau!!

pemilik CBP... said...

dh lame i tggu u pnye blog..
dh lame rupenye terjun ke industri blog ni tp x royak pung...
dakpelah...belated welkam my pren

..::daRia::.. said...

pidot : hehe..u ni sayam..nk manja2 ngn i la tu..:p

an : ehehe..baru 3 hari aku bgtau org an..slame ni malu nk bgtau korang..:p skang dh x malu..hehe

ciPuding_7 said...

malu pi bagan hulu..
huahuahua..

p/s: susah tul la nak komen.. kena login plak.. huhu..

..::daRia::.. said...

cipud : hehe..sori2..x tau plak korg kene log in nk komen..btw aku dh edit setting..:p

poonz said...

"Comment moderation has been enabled. All comments must be approved by the blog author."

uiii.. secure abih blog ni..
hahaha..

..::daRia::.. said...

ahaha..
aku dh edit weh..
mahap la..
saya masih mentah dlm dunia perblogan nih..
sekian harap maklum..:D