Friday, February 1, 2008

..::An Exhausting Day::..

hari ni byk gile keje kt opis..smpai2 opis g bfast dulu nes secwan kt kedai tanjung ngan hawa..mira x dtg arini..demam..pastu balik ofis smule trus start wt claim subcont n supplier..smlam dh wat 5 claim, ari ni ade lagi 3..projek kobat, projek adtec n projek cerun runtuh..herm..agk tertekan sbb byk songeh..byk procedure..kalo projek ni cert kale ni..kalo projek tu,cert kale tu..dh la nak kena mintak sign org yg jrg ade kat opis..dh siap wat cert, kena wat list of drawing plak..contract manager suh handle drwing adtec tu..projek kt jerantut..jauh tu..bos ade ckp aritu..nnti skali skale awk kene turun sane..mampuih den..erm..td plak k nana panggil,senin ni dia mintk measurekn umh teres 2 tingkat kt dmnsara kuantan, ade 3 type..A,B & C..setiap type kena measure 2 umah, stu intermediate, satu corner lot..total = 6 umah! huhuhu..balik lmbt la nmpknye nexwik..ape2hal kena siap b4 chinese new year sbb pstu cuti pnjang..kene measure dr substructure smpai roof?bolehkah aku?hoho..bole2..slamat berjaya kpada diri sndirik..aa..esok ade knduri wat bubur asyura anjuran opis aku..wat kt site kobat..aku ditugskn utk mrendam kacang ijau..sbesen gak..ade kat dpur tgh brndam dlm air..sok2 kembang bole la di bawa ke opis..utk digaul bersma2 rkn2 nye yg lain sprti ubi keledek, halia, kentang, labu dn mcm2 lagi..erm..apepun..smoge sok smuanye berjalan lancar..

erm..btw,today old friend of mine, shakira iskandar slamat bertunang dgn pasangannye..mohd shahrin a.k.a ali..smoge berbahagia la hendaknye..may GOD bless both of you..amin

0 comments: