Monday, February 18, 2008

..::B33 HiVE::..

On 8th february 2008..i went to my bee's house at kuala selangor..ehehe..1st time g umah my bee..x aci..dia dh 4 kali dtg umah aku..erm..lebih kot..:p tujuan dtg umah my bee adalah utk bersua muka dgn parentsnya..yg slame ni aku kenal melalui gmbr2 my bee jek..uhuhuhu..perasaan sperti ade berbelas2 ekor kumbang badak(yg ade tnduk itam tu) berlegar2 dlm perutku saat tiba di perkarangan umahnye..tp..aku maintain cool..konon macho la..ngeh ngeh..apepun..sronok g umah my bee..mak dia baik sangat..sket pun aku x rase terasing sperti mkhluk asing masa aku duk sana..ayah nye pun ok..wpun aku di interbiu mcm org nak mintak keje gomen, tp aku cool..hehe..soal siasat cam CSI..sbb sayang kt my bee punye pasal..harung je la..:) overall..aku suke family bee n hope diorang pun leh terima aku seadanye..hope jugak ape yg kitorang plan pasni menjadik..


depan umah bee

bee dan en. jaguhnye
 
mr. bee & mrs. bee to be..ngee :D

8 comments:

ciPuding_7 said...

apsal aku tak pasan pon umah berbentuk gini kt kosangor?
kt bahagian mana kt kosangor tu?

besonye umah dia..

nur said...

sebab...
bukan kat k selangor
:))

Cikpid said...

besor weh umah diek..hehehhe!!benci aa ko noma..x bgtau ade blog..bencik gilek..

ciPuding_7 said...

pulakk..
kate kt kosangor..

..::daRia::.. said...

cipud : wehehe..slh infokh aku? :p kt btg berjuntai..pandamaran estet..tul x en bee?

pidot : sayam..jgn la mencik2 i..i malu la nk bg org bace blog i slame ni..huehue..ampunkn i sayam..:p

nur said...

seperti mak saya ckp..
"ni bukan umah kite.."
eheh..

alifah@along said...

tu r pid..aku sokong pid..tak kasitau pun dia ada blog..hehehhehe...apapun, syok giler pegi umah mak mertua..hehehe..gud luck ma...sesuai sangatttttt

..::daRia::.. said...

meklong : ala meklong..jgn merajuk..:p buruk..hehehe..nnti ma add along deh..btw..thnx..hehe :)